Indoor hockey: snel inschrijven!

Ook dit jaar biedt KHC Dragons alle jeugdteams vanaf U9 de mogelijkheid om tijdens de winterstop aan de indoor hockeycompetitie (26/11/16 – 5/02/17) deel te nemen.

De voorbereidingen zijn volop aan de gang en onze club dient op zeer korte termijn haar deelnemende teams aan te melden bij de KBHB. Daarom verzoeken wij de managers van alle ploegen die wensen deel te nemen (incl. de eerste teams), hun team tegen uiterlijk 15 september aan te melden! De managers van alle ingeschreven teams zullen vervolgens worden uitgenodigd op onze infoavond waar wij praktische details zullen bezorgen.

Dus snel inschrijven is de boodschap!

Vragen mbt de zaalcompetitie kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de teams die niet aan de zaalcompetitie wensen deel te nemen maar toch in de wintermaanden aan de slag willen blijven, is er het Antwerps outdoor wintercriterium als leuk alternatief. Meer informatie hierover volgt later.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.