• Nieuws

Heren 1

Het nieuwe Heren 1

Ook benieuwd welke spelers het Heren 1 team zijn toegetreden (en verlaten hebben)?

We zitten nog na te trillen van alle Rio sensatie en mogen trots zijn op onze helden die Zilver mee naar huis nemen. We gaan dat op de club zeker nog op gepaste wijze vieren.

>Maar het hockeyleven gaat door en Heren 1 is weer gestart.Natuurlijk zijn de BNT-ers er nog niet bij. Die komen de 23e thuis en hebben dan een week vakantie om daarna zich bij onze groep te vervoegen.

Helaas hebben wij een aantal mannen die ons gaan verlaten:

  • Stokkie gaat naar Bloemendaal, maar keert hopelijk na een succesvolle periode aldaar, terug op zijn thuisnest.
  • Shane gaat werken aan zijn maatschappelijke carrière in Ierland en hoopt zeker terug te komen.
  • Louis en Matthew gaan 1 jaar in Madrid studeren en gaan spelen bij Campo. Volgend seizoen zijn ze weer terug

Gelukkig komt onze eigen jeugd ons versterken:

  • Thibaud van der Putten, was een jaar bij Leopold waar hij 3e werd in de competitie en mee de EHL ervaarde. Wij zijn heel blij dat hij terugkomt bij de club waar hij in de jeugd veel leerde en veel successen boekte. Welkom Thibaud!
  • Mathieu Rombouts, jawel de broer van. Mathieu speelde samen met Thibaud succesvol in de jeugd van onze mooie club en deed afgelopen seizoen ervaring op bij eerste divisie club Victory. Hij zal een welkome versterking zijn.
  • Timothy Luyten, leerde bij Antwerp hockeyen kwam een aantal jaren naar Dragons om zich te verbeteren. Dat is echt gelukt, want hij is de jongste van de selectie en hij zal ongetwijfeld voor snelheid en spektakel gaan zorgen.
  • We zijn nog in gesprek met één speler van Internationale allure, maar of dat doorgaat is onzeker en we laten u dat zeker onmiddellijk weten.
Thibaud van der Putten
Mathieu Rombouts
Timothy Luyten

Derk WiltenMaar er is nog een nieuw gezicht alhoewel de hele club hem kent. Derk Wilten gaat Raf Arts opvolgen als manager. Raf was 6 jaar lang de meest succesvolle manager ooit. Raf is al uitgebreid bedankt en een meer dan terechte Gulden Draak.

De rest van ons kampioensteam en staff blijft onveranderd.

Hieronder het oefenprogramma.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.