Junior Club

Juniorclub buffet zaterdag 3 september

Zaterdag 3 september starten we weer met een nieuw hockey seizoen voor onze jeugd en niets is leuker om dit samen te vieren!

Een perfecte gelegenheid om zijn/haar nieuwe ploeg te leren kennen, mama's en papa's bij te babbelen na de zomervakantie, en coaches en managers de eerste wedstrijden al te evalueren samen in ploeg, kortom redenen genoeg om je in te schrijven!

 

Op de planning staan volgende zaken :

13u30 buffet Junior club @ the Mansion
15u00 wedstrijd Boys U19, Dragons - Wellington @ A-veld
aansluitend op de match een clinic voor alle jeugd met de Boys U19!!! @ B-veld

Na de clinic zal er een drinkenbak met bussen, gesponsord door ABN Amro, weggegeven worden aan de meest voltallige ploeg dat heeft deelgenomen aan deze clinic!

Prijzen voor dit heerlijk buffet, verzorgd door Hugues en zijn team, zijn : 20€ per volwassenen en 10€ voor kinderen t/m 12jaar.

Aarzel dus niet langer en schrijf je voor 27 augustus nog in!
Samen maken we er een feest van om het seizoen goed van start te laten gaan.

Inschrijven kan naar het volgend e-mail adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van aantal volwassen en kinderen aanwezig voor het buffet.

Tot dan!

De Junior Club

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.