• Nieuws
  • Speelbal, hockey voor de aller kleinste

Red Lions, Rio

Volg LIVE olympische finale vanaf de tribune

In samenwerking met de gemeente Brasschaat zal KHC Dragons LIVE de hockey finale BEL - ARG uitzenden op groot LED scherm geplaatst op het A-veld.

De start van de zegetocht van onze Red Lions was in juli 2015 in Brasschaat tijdens de Rio kwalificatietoernooi op KHC Dragons waar zij na een spannende finale tegen Australië als tweede eidigden.

Een jaar later staan de Lions, na het verslaan van het machtige Australië en hockeynatie Nederland, zowaar in de olympische hockeyfinale tegen Argentinië. Door de winst gisteren tegen onze noorderburen, brengen ze een extra medaille mee naa huis, wat geleden was van 1920 (OS Antwerpen).

Donderdag krijgt u de mogelijkheid om de hockey finale van OS Rio 2016 te beleven wederom op KHC Dragons met honderden supporters in ZWART GEEL ROOD die onze helden naar een gouden medaille zullen schreeuwen!! Historisch, uniek, superlatieven schieten te kort. Je moet erbij zijn, je moet het meemaken!!

Wij verwelkomen alle leden en niet leden donderdag in ons clubhuis "The Mansion" met 2 kleine schermen binnen en 1 omvangrijk led scherm buiten op het A-veld met gratis hotdogs en vaten bier (indien we goud winnen).

Tijdens de match tegen Nederland waren Sporza en de VRT aanwezig met live uitzendingen vanuit The Mansion. Wil jij ook op TV komen, maak het dan mee en kom donderdag uitgedost als zotte supporters.

ZWART GEEL ROOD fan stuff

Restaurant The Mansion serveert die avond vanaf 18u tot 21u onderstaande menu

  • Steak tartaar met sla en frietjes 20€50
  • Oosterse salade kip 17€
  • Filet pure pepersaus of Béarnaise 26€
  • Scampi’s The Mansion 20€50

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.