Golf

KHC Dragons Golf Trophy 2016

Wie wordt dit jaar de Dragons golf-kampioen ?

Jaarlijks ruilen de Dragons (ex)leden de hockeybal in voor het kleinere golfballetje en testen ze hun behendigheid ook hier in de hoop van een podiumplaats. Dit jaar wordt de ‘Dragons Golf Trophy 2016’ op vrijdag 30 september op Cleydael Golf & Country Club in Aartselaar georganiseerd. De formule is terug Single Stableford (SSTB), tee-offs van 10-13 uur. Greenfee voor niet-Cleydael leden is 50 €.

De prijsuitreiking en aansluitend BBQ nemen plaats in onze Mansion of Dragons vanaf 19.30 uur. Hugues heeft na de gebruikelijke receptie met fingerfood een prachtige BBQ ‘the Mansion’ samengesteld bestaande uit reuze gamba’s, filet pur, lamskoteletten, burgers etc dit alles met een uitgebreide saladbar gevolgd door dessert (verse Tiramisu), ½ fles wijn, water en koffie, dit alles voor 50€/persoon.

Graag jullie inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met bevestiging van uw naam, handicap en federatienummer en al dan niet deelname aan de BBQ diner. Bevestiging van deelname kan enkel gegeven worden na ontvangst van betaling op rekening BE60 0015 7627 6470 van Jacques Thieren vóór 24 september 2016.

P.S.: Prijzensponsors zijn natuurlijk steeds welkom !!!

Voor bijkomende info kunt u steeds terecht bij Philippe Rummens (0475/58.22.65) of Jacques Thieren (0477/13.53.31).

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.