• Nieuws

Sportways, Hockeykamp, Malik

Doe mee aan Sportways paaskamp en win een hockeystick!

Win een Malik hockeystick tijdens SportWays Paaskamp.

Deze paasvakantie is er voor iedereen wat wils, want er worden zowel een Kids , YoungStars als Elite stage georganiseerd! De Kids stage is voor hockeyfans van 6 t/m 9 jaar en de YoungStars stage is voor 10 t/m 13 jarigen. Beide zijn dagstages, waarbij kinderen overdag fanatiek hockeyen en 's avonds lekker in hun eigen bed slapen.

Het Elite Camp daarentegen, is een overnachtingsstage waarbij deelnemers in jeugdverblijfcentrum de Bielebale blijven slapen. Tijdens dit nieuwe type stage komen er niet 1, niet 2, niet 3 maar 4 toppers langs om jouw hockeyskills te helpen verbeteren! Deze unieke stage duurt van 4 t/m 8 april en het programma is speciaal ontworpen voor kinderen van 12 t/m 16 jaar. Meer over deze stage volgt snel, maar het wordt een Elite week om nooit te vergeten!

Meld je nu aan voor één van deze drie stages en maak kans op een te gekke Malik hockeystick! Onder alle aanmeldingen voor de dagkampen (Kids en YoungStars) verloten we 2 Malik hockeysticks en ook Elite Camp deelnemers kunnen een vette prijs winnen. Namelijk één van de twee Malik hockeystick met de handtekeningen van de toppers! Wacht dus niet langer en meld je aan!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.