• Nieuws

KHC Dragons Kick-Off Kamp 2024: ready when you are!!

Kennismaken met de hockeysport ÉN met KHC Dragons kan ook dit jaar, zelfs wanneer je nog geen lid bent!!

De voorbereidingen voor het waanzinnige kick-off kamp van Dragons zijn weer van start gegaan! Dragons leden weten het al sinds jaren: het Kick-off Kamp (KOK) is de kans voor kinderen tem 14 jaar om je in ploegverband of individueel ideaal voor te bereiden op het hockeyseizoen 24-25! Spreek daarom af met je ex-teamgenoten, nieuwe teamgenoten, aspirant-teamgenoten, klasgenoten of gewoon vriendjes en vriendinnetjes om je VANDAAG nog in te schrijven!! 

Dragons Kick-Off Kamp 2024 (U7-U14, 2e jaars)
3 of 5 dagen: 26-28 / 28-30 / 26-30 augustus 2024
telkens van 9-17 uur

Indien je nog geen lid bent van Dragons, is het KOK de ideale manier om hockey en/of meer specifiek Dragons (de club, de omgeving, de top-clubsfeer) te leren kennen.

Hockey is een mooie teamsport die uw kind op sociaal en sportief vlak kan uitdagen en doen groeien, maar hockey staat vooral ook garant voor heel veel fun! We verwelkomen dan ook graag iedereen met of zonder hockey-ervaring voor een kennismaking.

Tijdens een drie- of vijfdaags kamp kan je even aanvoelen of hockeyen bij Dragons wel bij uw kind past. Je kan uw kind(eren) aanmelden voor één van de meerdaagse KHC Dragons Kick-Off Kampen door DIT inschrijvingsformulier in te vullen.

Aarzel dus geen moment langer
en laat uw kind(eren) hockey
als fantastische teamsport ontdekken
bij KHC Dragons

INSCHRIJVEN DOE JE HIER!!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.