• Nieuws

KHC Dragons Kick-Off Kamp: ready to go!!

Kennismaken met de hockeysport en KHC Dragons kan dit jaar ook als je nog geen lid bent.

De voorbereidingen voor het waanzinnige kick-off kamp van Dragons zijn weer van start gegaan! Dragons leden weten het al sinds jaren: het Kick-off Kamp (KOK) is de kans voor kinderen tot 14 jaar om zich in ploegverband of individueel ideaal voor te bereiden op het hockeyseizoen 23-24!

Spreek daarom af met je ex-teamgenoten, nieuwe teamgenoten, aspirant-teamgenoten, klasgenoten of gewoon vriendjes en vriendinnetjes om je VANDAAG nog in te schrijven!! Voor inschrijvingen meerdaagse kampen voor leden (ingeschreven voor seizoen 23-24) U7-U14 (2de jaars) (geboortejaren 2010-2017),
KLIK HIER!!

Dragons KOK - 23/24/25 en 28/29 augustus 2023

Indien je nog geen lid bent van Dragons, is het KOK de ideale manier om hockey en/of meer specifiek Dragons (de club, de omgeving, de top-clubsfeer) te leren kennen.

Hockey is een mooie teamsport die uw kind op sociaal en sportief vlak kan uitdagen en doen groeien, maar hockey staat vooral ook garant voor heel veel fun! We verwelkomen dan ook graag iedereen met of zonder hockey-ervaring voor een kennismaking.

Tijdens de oefensessies of een tweedaags kamp kan je even aanvoelen of hockeyen bij Dragons wel bij uw kind past. U kunt uw kind aanmelden voor de oefensessie op maandagmorgen of voor het tweedaagse kamp door het inschrijvingsformulier in te vullen.

Voor oefensessie speelbal of oefenjeugd U6 (geboortejaar 2019 of 2018) of 2 dagen oefenjeugd U7-U14 (2de jaars) (geboortejaren 2010-2017), KLIKT U HIER.

Aarzel dus niet en kom hockey als
fantastische team-sport ontdekken bij
KHC Dragons in Brasschaat.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.