Heren 1 & Dames 1 Shirt Veiling

Word jij de bezitter van een uniek, gesigneerd en gebruikt wedstrijdshirt ?

KHC Dragons is recent een samenwerking aangegaan met www.Matchwornshirt.com om de originele, gedragen wedstrijdshirts van H1 en D1 online te veilen. Meer bepaald gaat het om de shirts van de laatste wedstrijd van de heenronde op zondag 20/11/2022: Heren 1 tegen Uccle en Dames 1 tegen Victory.

De shirts worden onmiddellijk na de wedstrijd gesigneerd door de speler en per koeriersdienst opgehaald door Matchwornshirt. De shirts van de spelers die reeds in het buitenland vertoeven werden voor hun vertrek getekend en opgehaald. 

Vanaf vandaag, 14/11/2022 - 12u00 tot donderdag 01/12/2022 kan er op de wedstrijdshirts van de volledige Heren 1-kern en acht Dames 1 speelsters geboden worden. Drie speler's sticks en een door heren 1 gesigneerde staf-trui zullen eveneens geveild worden. Via DEZE LINK kan je jouw bod uitbrengen!!

Matchwornshirt is een mondiaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de veiling van gedragen wedstrijdshirts van internationale topclubs, hoofdzakelijk voetbal maar nu, met KHC Dragons, dus ook in het hockey. De shirts worden met echtheidscertificaat opgestuurd aan de uiteindelijke hoogste bieder.

Het is de aandachtige fan misschien al opgevallen dat de H1-spelers dit seizoen met unieke rugnummers spelen. Het is namelijk voor elke nummer een persoonlijke collage van foto’s van familie en/of dierbaren van elke speler en staf. Dit idee is afkomstig van de coach, Craig ‘Ned’ Fulton en is bedoeld om de ‘family value’ te benadrukken binnen het team. Team=family!

Bieden op deze shirts kan al vanaf €89!!
De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar de Club.

En zeg nu zelf: toch altijd leuk om het shirt van jouw favoriete speler/speelster (of die van zoon of dochter), de peter of meter van het team, onder de kerstboom te krijgen!

De Veiling is geopend!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.