• Nieuws
  • Verplichte ID-Controle vanaf 12 februari 2022

Verplichte ID-Controle vanaf 12 februari 2022

Voorlopig enkel van toepassing op wedstrijden die gefloten worden door NATIONALE scheidsrechters

Vanaf 12 februari 2022 wordt een verplichte identiteitscontrole van de op het wedstrijdblad ingeschreven spelers/speelsters van kracht!

In een eerste fase zal deze regel enkel toegepast worden voor wedstrijden met NATIONALE scheidsrechters.  Achteraf zal deze identiteitscontrole in ALLE competities van toepassing worden.

Spelers/speelsters vermeld op het wedstrijdblad dienen zich SPONTAAN te melden bij de scheidsrechters, 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd. 

De scheidsrechters zullen dan aan de hand van het wedstrijdblad en de profielfoto van de speler, een eerste visuele identiteitscontrole doen.  Is de profielfoto niet beschikbaar of te onduidelijk, dan zal de speler zijn identiteit dienen te bewijzen dmv. ID-kaart, rijbewijs, studentenkaart, etc.

Kan de identiteit niet worden vastgesteld, dan kan de speler/speelster in kwestie niet deelnemen aan de wedstrijd.

Wij raden alle spelers dan ook aan om hun profielfoto in de hockey app van de KBHB te updaten zodat deze controle vlot en eenvoudig kan verlopen.
 
Klik op DEZE LINK voor de gedetailleerde info.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.