• Nieuws
  • Leukste Instagram foto (week 14)

Een warme Nieuwjaarswens...

KHC Dragons wenst iedereen een "onvergetelijk" 2021

Wanneer we schrijven dat 2020 op alle gebied zeer uitzonderlijke was, trappen we een open deur in.  Sinds 13 maart beleven we een jaar zonder voorgaande waarin niets is zoals het vroeger was.  Ieder van ons heeft zich moeten aanpassen aan een nieuw normaal.
 
De kleinste dingen maakten dikwijls een groot verschil: even op afstand langs gaan, een wekelijkse (video) call, een veilig wandelingetje of wat hockey skills inoefenen (met max. 4 !!), een wit lint aan de gevel hangen voor alle zorgverstrekkers die al meer dan 9 maanden hun uiterste best doen om iedereen die hulp en verzorging nodig heeft, met de beste zorgen te omringen, gewoon een klein beetje extra aandacht voor mekaar ...
 
Maar er is licht aan het einde van de tunnel.
Toegegeven, we zijn er nog niet en 2021 zal sowieso een overgangsjaar worden, maar we hebben terug iets om naar uit te kijken.
Het aantal besmettingen lijkt te stagneren, zelfs te dalen, de zorg voor Covid-patiënten is nooit beter geweest, vanaf volgende maandag start de vaccinatiecampagne ...
Allemaal signalen die ons hoopvol stemmen en die ons perspectief bieden.
 
Op de valreep van 2020 houden wij eraan jullie allen te danken voor jullie onvoorwaardelijke steun en medewerking tijdens, wat ook voor onze Club, een moeilijk jaar is geweest.
Dankzij de inzet en toewijding van trainers, staff, coaches, vrijwilligers, onze trouwe leden en niet te vergeten, onze sponsors, hebben we van het voorbije jaar, het best mogelijke gemaakt.  Daarvoor onze oprechte dank!! 
 
2020 is een jaar om snel te vergeten.
Daarom wenst het bestuur van KHC Dragons jullie allemaal een heel warm en liefdevolle Eindejaar en een echt “onvergetelijk” 2021.
En als er één ding is dat wij van ganser harte hopen, is het dat we elkaar snel weerzien op en rond de velden van onze Club!!
 
GELUKKIG NIEUWJAAR !!
 
 

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.