Dragons D1 en H1 spelen play-offs

Afgelopen weekend vielen de play-offs en play-downs in een definitieve plooi

In een op-en-top spannende en hoogstaande wedstrijd versloeg Dragons H1, afgelopen zaterdag (12/12/2020) het Ukkelse Racing met 2-1. De behaalde 3 punten zorgden voor een sprong van de 7de naar de 5de plaats in het algemene klassement en een quasi gegarandeerde plaats bij de eerste 8.
 

Op de laatste speeldag van de heenronde (zondag 13/12/2020) stond er op onze eerste teams werkelijk geen enkele rem.
De Heren gingen op het veld van Namur winnen met 0-6, terwijl de Dragons Dames een paar maten te sterk waren voor Mechelse. Eindstand: 1-9 (!!) en een 3de plaats in het algemene klassement.
Met deze twee klinkende overwinningen werd niet enkel de heenronde op een schitterende manier afgesloten, maar werden eveneens de plaatsen voor de play-offs definitef verzilverd.

De beste 8 teams uit de heenronde worden telkens opgedeeld in 2 Poules (A en B) met 4 teams.
Binnen elke Poule speelt elk team 6 wedstrijden. De behaalde punten uit deze terugronde worden opgeteld bij de helft van de punten van de heenronde. Dit puntentotaal bepaalt de uiteindelijke rangschikking in elke Poule. De eerste twee uit elke Poule spelen dan de halve finale van het kampioenschap.

Maar daar zijn we nog lang niet ...

DAMES Poule B:
Daring - Dragons - Racing - Herakles

HEREN Poule A
Gantoise - LĂ©opold - Dragons - Racing

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.