WEDSTRIJDPROTOCOL

Aangepast KBHB wedstrijd protocol 

Zoals u weet, verandert de gezondheidssituatie van dag tot dag, net als onze ervaring in de omgang met het virus. Dit heeft uiteraard ook invloed op het verloop va de hockeycompetities.
Zoals uwellicht de afgelopen dagen hebt gehoord of gelezen, wordt de druk op de 'testing' en vooral op de artsen in de frontlinie, heel belangrijk. Daarom is het van cruciaal belang om de eerstelijns testteams niet meer dan nodig te belasten.
Daarom vind de KBHB het noodzakelijk, na drie weken toepassing en rekening houdend met het advies van hun medische deskundigen, om hun wedstrijdprotocol zo snel mogelijk aan te passen. Ze hebben met hun medische experten een gedetailleerde evaluatie gemaakt, die heeft geresulteerd in het nieuwe wedstrijdprotocol in de bijlage, dat een aantal fundamentele versoepelingen bevat. Dit protocol is van toepassing vanaf vrijdag 18 september 2020.

---> Aangepast protocol KBHB

Play it safe !

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.