• Nieuws

DRAGONS KICK-OFF KAMP

Kamp eind augustus U6 t/m U14

DRAGONS KICK-OFF KAMP 19 t/m 21 aug. EN/OF 24 t/m 26 aug. 2020, van 9:00 tot 17:00 voor U6 t/m U14

 

In verband met de Coronamaatregelen is de opzet dit jaar iets anders. Je kunt nu kiezen uit een 3-daags Kick-Off Kamp van woe 19 t/m vrij 21 augustus of een 3-daags kamp van ma 24 t/m woe 26 augustus 2020. Je mag je natuurlijk ook inschrijven voor beide kampen.
Ben je geboren tussen 2015 (U6) en 2007 (U14)? Vraag al je teamgenoten mee en bereid je goed voor op het nieuwe seizoen. Ons eigen top-trainersteam staat weer voor je klaar en zullen zorgen voor kwaliteit en veel plezier op onze mooie club!
Voor de Onderbouw (U6-U9) is er naast hockey ook aandacht voor overige sporten & spelletjes. Bij de Middenbouw (U10-U14) ligt de focus merendeels op hockey. Speel met de kinderen van je eigen team en leeftijdscategorie!
-->  Schrijft je nu in -> formulier     Deadline voor inschrijving is 12 augustus 2020.
Elke “kampbubbel” bestaat uit max. 50 personen, inclusief een vaste trainersstaf. We houden uiteraard rekening met de wettelijke bepalingen ivm het Coronavirus, ook al hopen we dat de maatregelen nog verder versoepeld worden. Er is dus beperkt plaats voor zowel kinderen als staffers. Enthousiaste Jeugdtrainers, geef je dus snel op!

Let op: alle deelnemers zijn verplicht een medische fiche in te leveren op de 1e dag van het kamp.
Zie :  LINK naar Medische Fiche

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.