• Nieuws
  • Heren 1 duikt met jou de winter in

Galabal CANCELED

Galabal KHC Dragons geannuleerd

Beste Dragons-Leden, Beste Dragons-Sympathisanten, Hockeyvrienden,

De Coronacrisis haalt lelijk uit.
Ook wij bij KHC Dragons kunnen niet om de ernst van de feiten heen.

Als grootste sportclub van Brasschaat hebben wij een onmiskenbare sociale verantwoordelijkheid en dienen wij eveneens alles te doen om de verspreiding van Covid-19 een halt toe te roepen.

Om die reden en in het belang van u, onze leden, uw familieleden en onze brede kennissenkring hebben wij, na het inwinnen van medisch advies en in gezamenlijk overleg, besloten om het Galabal 2020 uit te stellen tot het najaar. Alle aangekochte tickets, vouchers, e.d. blijven gewoon geldig. Nadere informatie volgt zeer binnenkort.

Wij volgen de situatie op de voet en zullen de adviezen van de overheid en van de KBHB mbt. het eventueel afgelasten/uitstellen van wedstrijden en andere activiteiten nauwgezet respecteren.

In voorkomend geval zullen wij u uiteraard onmiddellijk op de hoogte brengen.

Wij gaan ervan uit dat u begrip kan hebben voor deze beslissing en dat u, samen met ons, de instructies van de overheid zal opvolgen teneinde de Corona-uitbraak snelst mogelijk te bedwingen.

Het Bestuur van KHC Dragons

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.