• Nieuws

Herfstkamp 28-31 okt

SportWays Herfstkamp van 28-31 okt

SportWays hockeykampen: beter leren hockeyen met een hoge dosis fun!

Ook deze herfst organiseren wij, samen met SportWays, weer hockeystages bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom voor leuke, uitdagende en fanatieke hockeytrainingen, waar je een heleboel gaat leren!

Wij stemmen de kampen en trainingen zorgvuldig af op jouw leeftijd, niveau en wensen. Kom gegarandeerd als een betere hockey(st)er thuis! En zoals bij iedere stage zal er een topspeler langs komen om zijn of haar tips en tricks aan jou te leren!
We hopen je te zien op herfststage op onze club!

Meer weten of direct aanmelden? Kijk dan op de website van SportWays.
---
Kom je met zes of meer teamgenootjes, vriendjes of vriendinnetjes alle drie de dagen naar een stage op onze club? Mail dan, voordat je je aanmeldt, alle namen van jouw groep, naar welke stage jullie willen gaan en de naam van de club naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jullie ontvangen dan allemaal 15% korting!

Let op: Zodra je jouw groep mailt, is de groep definitief. Het is dus niet mogelijk om achteraf nog mensen aan de groep toe te voegen.

 
Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.