Dames1 1/4 finale

1/4 Finale Play-off (terugwedstrijd)
28 april 12u  Leuven - DRAGONS

Nog niets is verloren!

Afgelopen zondag was het eindelijk zo ver, een heel jaar lang naar deze wedstrijden uitgekeken en kijk nu staan we hier dan ook!

We hebben 2 vermoeiende maar ook super voorbereidingsweken gehad in de loop naar deze wedstrijd toe! Er staat een team vandaag op het veld dat niet alleen fysiek maar ook vooral tactisch veel sterker is geworden in de afgelopen weken!

Deze zondag klonk om 12:00 het startsignaal voor de eerste kwartfinale van de Dragons Dames 1. Onze tegenstander, Leuven, een sterk team waar de kwartfinales zeker en vast tot de laatste minuten spannend zullen blijven.

De wedstrijd begon jammer genoeg met een moeizamere start dan wat we zelf hadden gewild.
Na ongeveer 3 minuten kon Leuven door een goede aanval een goal maken. De toon was gezet dit was de eerste kwartfinale, wat betekende vechten tot het einde!
Niet veel later kregen we een 2e doelpunt tegen, maar we lieten ons hoofd niet zakken en vochten terug!

In de 2e kwart viel de 1-2! Dit dankzij het verzilveren van een PC! Caroline Jakus zag een gaatje in de richting van de goal en kon zo met haar loeiharde flats de 1-2 scoren!

We begonnen met meer zelfvertrouwen aan de 2e helft, onze gezichten spraken voor zich, er is geen winnaar gekend tot het laatste fluitsignaal klinkt!

We hebben gevochten, we zijn blijven lopen en zeker naar het einde toe hebben we een paar kansen gehad maar ze niet afgemaakt. Kleine domme foutjes hebben ons, op sommige cruciale momenten in de wedstrijd, de das omgedaan.

We zijn dan ook van plan om in de 2 voorbereidingsweken die nu volgen, ons hierop te focussen en hieraan te werken, om ons volledig klaar te stomen voor de volgende revanche want het is nog geen game over!

We hopen dan ook op een massale opkomst in Leuven op Zondag 28/04! Om ons zo te supporteren naar een winst op de tweede kwartfinale!

Voor de volgende, zeer belangrijke wedstrijden hebben we jullie steun heel hard nodig!