• Nieuws

Gouden stick Flo & Flex

Gouden sticks voor Florent en Felix

De Gouden Sticks seizoen 2017-2018 zijn uitgereikt op de Golden Stick Night die afgelopen zondag 4 november plaatsvond in Kortenberg.
Florent van Aubel wint de Gouden Stick trofee voor de tweede keer in zijn carrière (2018 & 2012) 


Ook Felix Denayer won de gouden stick tweemaal (2013 & 2011) en Arthur Van Doren driemaal  (2014, 2016 & 2017) in zijn carriere.

Het publiek kon zich ook laten gelden door online te stemmen voor de Publieksprijzen. 

De winnaar bij de mannen is Felix Denayer, die deze publieksprijs al eens gewonnen had in 2015 en 2016. Felix Denayer blijkt dus nog steeds heel populair bij het grote publiek. 

Ook het publiek kon zich laten gelden door online te stemmen voor de Publieksprijzen. Bij de meisjes werd de jonge Vanessa Blockmans (16 !) verkozen. Het moet gezegd dat het afgelopen seizoen op sportief vlak wel geslaagd was voor de jonge speelster van de Waterloo Ducks, met de dubbel indoor en outdoor. Tel daarbij ook een zilveren medaille op het EK U18 en haar recente integratie als ‘test player’ bij de Red Panthers.

Haar mannelijke tegenhanger had de prijs al eens gewonnen in 2015 en 2016. Felix Denayer blijkt dus nog steeds heel populair bij het grote publiek.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.