Kerstbomen Jr club

It's almost Christmas Time ...

In de Ardennen is de eerste sneeuw gevallen, het koudere weer is terug in het land, de eindejaarsfeesten zijn stilaan in aantocht. Onze gedachten dwalen af en toe af naar de pakjes onder de kerstboom ...

Maar dan moet er natuurlijk wel eerst een kerstboom staan !!
Geen paniek. Ook dit jaar heeft de Junior Club weer de mooiste Nordmann bomen (200-215 cm) uitgezocht om jullie huis op te smukken.

Binnenkort kunnen de bomen via de Dragons-website besteld worden.
Wil je absoluut bij de eersten zijn, bestellen kan bij  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Roderik heeft nodig:
- naam en adres
- gsm n°
- gewenste aantal bomen/ met of zonder stelvoet
- geleverd of afhalen

De kostprijs is 75 euro bij afhalen, 90 euro geleverd.
Graag te betalen voor 01/12/2018 op rek. n° BE37 9605 4033 0028 van DRAGONS VZW met vermelding van "Kerstbomenactie" en je naam.
Cash betaling bij levering kan ook nog steeds.

De levering is voorzien op zaterdag 8 december 2018 (inderdaad, de dag van het Dragons Galabal !!) tussen 12-18 h. Afhalen kan bij Jan Joris Tuinen op het Industrieterrein te Kapellen, eveneens op 8/12/2018 tussen 9-11 h.

De opbrengst van deze actie is voor de jeugdwerking van Dragons.

De Junior Club wacht met spanning jullie bestellingen af !!

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.