Heren1 pakt drie punten

Heren 1 pakt drie punten tegen White Star

 Tegen hekkensluiter White Star gaan onze jongens voortvarend van start. In de eerste 10 minuten tonen ze het ware Dragons gezicht. Snel, behendig, geconcentreerd, doelgericht en met mooi hockey schieten ze uit de startblokken. In die fameuze bliksemstart weten Flo, Tommy (na een schitterende slalom van Flo) en weer Flo het doel te vinden. Nog voor de supportersschare goed en wel gezeten is staat er 3 - 0 op het bord. Ook de toeschouwer moet gefocust blijven.

Dan, evenwel, is het Dragons scorings-kruit verschoten en lijkt het kruid der twijfel gezaaid. De snelle balcirculatie vertraagt en de concentratie vermindert.

Het eerste wapenfeit van White Star is een PC die door een eikeltje om zeep geholpen wordt. Een tweede PC blijft ook zonder gevolg maar de derde is raak, laag in de hoek. De druk op White Star wordt weer opgevoerd met een sterke Shane op het middenveld en aanvallende acties van Timo en Henri echter zonder de score op te voeren.

De tegenstander is effectiever en slaagt er in een tweede keer Tobi te kloppen. De 3 - 2 geeft te denken. Als de arbiters Dragons niet onwelgevallig zijn kan er toch 4 - 2 in de boekjes genoteerd worden. Het woest deskundige publiek achter het doel begroet deze score met een “ bien vu arbitre! ” of is het “ rien vu arbitre? “

Dragons komt dan weer een beetje op stoom maar de twee schoten op de paal en een sliding (bijna) tip-in veranderen niets aan de stand.

Als vier minuten voor het einde een foute lijnstop met een strafbal wordt bestraft en vlekkeloos gescoord en daarna de keeper vervangen wordt, doet White Star een ultieme doch vergeefse poging het tij te keren.

Voor de laatste wedstrijd voor de stop dienen lessen te worden getrokken. De derde plaats in poule A moet veilig gesteld worden in de wedstrijd tegen Herakles zondag om 15.00.

Allen naar Lier.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.