• Nieuws

Supportersplicht 21/10

Na Stemplicht, nu ook Supportersplicht op zondag 21/10 !!

Zondag 21 oktober 2018 is het al zo ver:

De laatste thuismatchen van H1 en D1 voor de winterstop.

Als trouwe fans en supporters staat er jullie dus maar één ding te doen: massaal afzakken naar de Sportendreef 1 te Brasschaat om onze Dames en Heren naar de overwinning te schreeuwen.

Deze sportieve hoogdag wordt om 12.00 uur door Dames 1 op gang geschoten tegen de dames van Antwerp. Inderdaad, DÉ Derby van Noord-Antwerpen !!
Antwerp bekleedt op dit ogenblik de 5de plaats in Ere-Afdeling B.
Dat dit een geladen duel wordt, staat nu reeds in de sterren geschreven.

Om 15.00 uur geven onze Heren 1, de heren van White Star partij.
Na de 5-3 nederlaag op Gantoise, zal het niemand verbazen dat onze eerste ploeg er absoluut op gebrand is om voor eigen publiek terug aansluiting te vinden met de top van het klassement. Tegen White Star, 6de in Ere-Afdeling B, moet dit een perfect haalbare kaart zijn.

De weersvoorspellingen zijn ronduit schitterend en wellicht een voorbode voor het spel dat onze beide eerste ploegen op de mat zullen leggen.

DUS, ...
Dames en heren fans, supporters, sympathisanten, hockeyliefhebbers, ...
Op zondag 21 oktober 2018 geldt voor één dag een echte supportersplicht.
Onze Dames en Heren verwachten jullie in groten getale om samen met hen, als 12de man of vrouw, met 2 thuisoverwinningen de winterstop in te gaan.

Na de wedstrijd SIGNEER-SESSIE HEREN1   en  MATCH JEUGD vs HEREN1
Tot zondag !!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.