Etixx Sports Nutrition

Etixx Sports Nutrition & Dragons: a perfect match

Al vijf seizoenen op rij is Etixx Sports Nutrition de trotse sportvoedingspartner van KHC Dragons.

Etixx sports Nutrition biedt hockeyers een gezonde ondersteuning voor duurzame sportprestaties. Met de juiste eetgewoonten kun je sportprestaties verbeteren. Voor hockeyers is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo haal je het maximum uit je trainingen en zorg je ervoor dat je lichaam goed herstelt na een inspanning.

Het complete Etixx sportvoedings- en supplementengamma ondersteunt je hierin perfect, door je optimaal bij te staan in het gebruik van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie,… voor, tijdens en na de training en in de aanloop van een wedstrijd.

Elk product is ontwikkeld samen met de medische teams van topsporters en draagt het internationaal gekend ‘Informed Sport’ dopingvrije kwaliteitslabel.

Alleen voor topsporters ?
Allesbehalve !! Iedere verantwoorde sportbeoefenaar, jong en oud, gedreven of recreant kan gebruik maken van Etixx sportvoeding- en supplementen.

Daarom kan ieder lid of supporter van onze club genieten van een exclusieve korting van 25% op het volledige Etixx sportvoedings- en supplementengamma (Code KHCD704).

Haal je je bestelling af bij Apotheek DOLHAIN (Bredabaan 802, 2930 Brasschaat) dan geniet je van een bijkomende korting van 10% !!

1. Maak een account >>>>. Indien u reeds een account heeft, meldt u dan aan met uw bestaande gegevens.
2. Voeg op uw profielpagina de clubcode KHCD704 toe bij ‘Word sportclublid’

>>>> voor meer info

 

 

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.