Teambuilding en Hockey

Teambuilding en Hockey: iets voor uw bedrijf??

Hebt u het wel gehad met de traditionele rollenspellen, of het langlaufen in groep op één paar ski's, of het bouwen van een menselijke piramide of de eindeloze dieptegesprekken die alleen maar leiden naar nog meer gefrustreerde medewerkers, ... ?

KHC Dragons Teambuilding & Hockey Clinics kunnen voor u dé oplossing zijn om uw medewerkers dit jaar eens van een unieke en echte teambuilding te laten proeven.

Alle combinaties zijn mogelijk.
Internationale topspelers uit binnen en buitenland zoals Shane O'Donogue, Tobias Walter, Felix Denayer, Luke Noblett, ea., kunnen uw medewerkers vertellen hoe het is om als team te groeien naar succes en hoe zij onder enorme druk toch topprestaties weten neer te zetten.

Onder begeleiding van diezelfde toppers kan uw team de eerste stappen op het hockeyveld zetten, ervaren hoe het is om spelers met verschillende spelniveaus te combineren tot een heuse hockeyploeg en de uitdaging van een echte wedstrijd aangaan.

En uiteraard wordt ook het culinaire aspect niet vergeten.
De ploeg van The Mansion  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  zorgt voor een fijnproeverij op maat van uw bedrijf en geheel volgens uw eigen wensen en behoeften.

Wil u dus echt bouwen aan uw team, aarzel dan niet te lang en schrijf uw bedrijf in voor de KHC Dragons Teambuilding & Hockey Clinics.

Voor meer informatie >>> klk hier en inschrijven kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En wie weet, wordt uw team in de eigen categorie dan ook kampioen ...

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.