ZONDAG DAMES & HEREN1

Deze zondag spelen Dames1 en Heren1 THUIS

Dames 1 speelt om 12u tegen Victory. 

Na de overwinning op Namur komt mede hekkensluiter Victory op bezoek. Maar pas op, het verschil is nog maar 3 punten. De 4e plaats moet minimaal bereikt worden alvorens de tweede ronde begint. Zie daarover bij de heren meer uitleg.
Onze dames weten wat ze te doen staan. Winnen.
Kom supporteren!!!

 

Heren1 speelt om 15u tegen Beerschot
Houden onze jongens de “winning mood” vast ?
Na Antwerp en Braxgata krijgen wij nu de 3e Antwerpse ploeg uit onze Poule op bezoek.
Overigens vragen nog veel mensen naar het Hoe en Waarom van de nieuwe competitie opzet.
Doordat België zowel bij de dames als de heren mee gaat doen aan de Pro League (een toernooi gedurende 10 maanden met 10 nationale teams die elkaar uit en thuis gaan ontmoeten) is de kalender zeer vol geworden. Wedstrijden in de week zijn minder aantrekkelijk en daarnaast een zware belasting voor de spelers. Daarom kozen de clubs in samenwerking met de KBHB voor een nieuw format, waarbij er 4 wedstijden minder gespeeld worden voor de top 4 ploegen, maar tegelijkertijd meer voor de ploegen daaronder. De ploegen uit Poule A spelen tegen elkaar, heen en terug. Halverwege deze poule competitie spelen de ploegen van Poule A slechts éénmaal tegen die van Poule B waarbij thuis of uit door loting is bepaald. De behaalde punten en doelsaldo tellen op in de eigen Poule rangschikking. Zoals gezegd volgt na deze wedstrijden nog de terug wedstrijden in de eigen Poule.
De eerste 4 ploegen in de eindrangschikking per Poule gaan door naar de Po’s waarbij 1 tegen 4 speelt, 2 tegen 3 etc steeds heen en terug. Daarna volgen halve finales heen en terug op eigen terrein en 2 finale matchen op neutraal terrein. Er is ook nog een volledige competitie voor de lagere plaatsen en degradatie.
Kijk voor de volledig uitleg hier --> Uitleg hervorming competitie
De stand bij de heren op dit moment is:

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.