• Nieuws

communicatie team

GEZOCHT: Mensen die het communicatie team willen versterken

 

Teneinde de communicatie met haar leden te verbeteren wenst KHC Dragons haar bestaande digitale communicatiekanalen (nieuwsbrief, sociale media en website) te versterken.

Er is een ambitieus plan neergezet en de nodige middelen werden hiervoor door het bestuur vrijgemaakt.

Op de recente oproep naar social media talents werd massaal gereageerd, wat uiteraard zeer fijn is. Ondertussen werd er een team samengesteld dat in de komende weken een plan gaat uitwerken om de verschillende sociale kanalen in te zetten voor een verbeterede communicatie.

Maar ook de website zal in de komende maanden worden aangepakt. Hoewel onze huidige website er best goed uitziet, willen we een stapje verder zetten en gebruik maken van de meest moderne technieken om ervoor te zorgen dat de website steeds bij uitstek de plaats in om informatie op te zoeken.

Om dit realiseren zoeken wij nog enkele vrijwilligers die het team van de webmaster willen komen versterken om ervoor te zorgen dat de website steeds up to date is. Schrijvers, bloggers, content marketeers,… zijn allemaal welkom want het is best leuk om af en toe iets op de website te posten.

Ben je student communicatie wetenschappen of studeer je journalistiek ? Dan is dit een uitgelezen kans om ervaring op te doen. En je helpt je club mee.

Heb je interesse ? Wil je meer weten wat dat allemaal inhoudt ? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We maken er dan samen iets fantastisch van.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.