Lidgelden 2018-2019

Lidgelden voor seizoen 2018-2019 werden voor een aantal jeugdleden aangepast.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Onze kids staan te popelen om weer te beginnen en de oudere leden kunnen het vakantie-vet er weer eens goed afsporten. Helaas hoort bij het begin van het seizoen ook die vervelende factuur. We moeten het niet meer uitleggen.

Onze club poogt steeds op het hoogste niveau en zo volledig mogelijk voor alle categorieën spelers en speelsters hockey mogelijk te maken. Dat kost geld, veel geld, en dat al voordat de trainingen zijn begonnen. Vandaar dat wij de facturen begin augustus al versturen om als club aan onze verplichtingen te kunnen voldoen.

De club heeft een van de meest ervaren en beste teams van jeugdtrainers. Wij hebben maar liefst 3 trainers in dienst die Technisch Directeur kunnen zijn op elke andere club in België. Deze hoofdtrainers zijn er om alle andere trainers te begeleiden en coachen zodat de trainingen voor onze spelers op een zo hoog mogelijk niveau komen. De lidgeld facturen seizoen 2018-2019 zijn muv een aantal jeugdleden onveranderd en dat in de meeste gevallen al 5 jaar ! Een uitzonderlijke situatie in hockeyland !

Na lange tijd is echter nu toch het moment gekomen om met ons jeugdlidgeld wat meer in lijn met omliggende clubs te geraken. Wij rekenen op uw begrip en vertrouwen op uw gebruikelijke snelle betaling na ontvangst van de factuur. (Klik hier voor overzicht lidgelden.)

Het Bestuur en alle trainers blijven hun best doen om het onze leden zo veel mogelijk naar de zin te maken met als centrale motto “HAVE FUN”.

Een heel fijn en sportief succesvol hockeyseizoen toegewenst.

Namens uw Bestuur,

Hans Borstlap
Voorzitter

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.