• Nieuws
  • Tommy Willems naar Dragons

Tommy Willems naar Dragons

Tommy Willems vervoegt broer Louis en vader Jean op Dragons!

 

Jean Willems is al jaren aan de slag op Dragons en is zonder twijfel de meest succesvolle coach van het voorbije decennium. Een paar weken geleden besloot zijn zoon Louis Willems Leuven te verlaten voor Dragons en nu waagt ook Tommy de overstap, van Racing.

Tommy is ondanks zijn jonge leeftijd (21) al toe aan zijn zesde seizoen in de Eredivisie. Hij genoot zijn opleiding op Orée, en maakte er zijn debuut bij Heren 1 op zijn 16de. Na een passage bij Leuven trok hij vorig seizoen naar Racing. Hij had een heel leerrijk jaar: hij speelde EHL en Play-Offs en sloot het seizoen af met 11 velddoelpunten. Tommy speelt ook in de U21, met wie hij afgelopen zomer zilver pakte op het EK in Spanje!

“Dragons is altijd een club geweest waar ik naar heb opgekeken. Het is de meest succesvolle club van de afgelopen 10 jaar en heeft heel wat grote spelers gevormd en grootgebracht. Het is een club waar ik altijd stiekem van gedroomd heb om voor te spelen. Ik ben dan ook heel blij om volgend jaar, samen met mijn broer te kunnen spelen en mee te strijden voor de titel! Ik ben Racing heel dankbaar om mij de kans gegeven te hebben om te proeven van tophockey.”, aldus Tommy.

Voorzitter Hans Borstlap: “Tommy is het soort speler dat past bij ons clubfilosofie: hij is jong, Belg en talentvol. Ondanks het vertrek van een aantal sterkhouders zijn we stilaan gewapend om weer mee te dingen naar 5de opeenvolgende titel. We zijn er ook van overtuigd dat Tommy heel wat zal kunnen opsteken van topaanvallers als Jeffrey Thys en Florent van Aubel! We hopen dan ook dat hij de stap van de U21 naar de Red Lions zal kunnen zetten.”

Tommy Willems is de 6de aanwinst van Dragons na verdedigers Louis Willems, Dominic Uher en Luke Noblett, doelman Tobias Walter en Max Lootens.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.