GU9-1 in goede positie

Na de vele schorsingen door Koning Winter en de pauze door de Paashaas, stond er voor GU9-1 afgelopen zondag een trainingsmatch op het programma.

De meisjes speelden in een aangename lentezon onder leiding van coach Tom specifiek op positiespel. Tegen een geduchte tegenstander; een team van een aantal ouders! De manager had zich voor de gelegenheid in (delen van) de U9 keepersoutfit gewurmd. Onder aanmoediging van broers en grootouders begonnen de meisjes goed en stonden met spectaculaire achterhoede saves en mooie doelpunten met 4-2 voor. Dat konden de ouders toch niet over hun kant laten gaan en de competitiedrang won het van de pedagogische aanmoediging voor hun dochters. Ze hadden goed meegeluisterd naar de uitleg van de coach aan de meisjes en passeerden zes dametjes met goed positiespel en wonnen alsnog met 4-6. Al hadden de ouders wel meer tijd nodig om bij te komen dan de enthousiaste meisjes van GU9-1!

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.