• Nieuws
  • Mr. Boo – All eyes on you

Mr. Boo – All eyes on you

Centrum Brasschaat is weer een parel rijker!

Sinds juni 2017 is Mr. Boo een gekende speler in optiek te Brasschaat, een winkel die zich onderscheidt door een unieke beleving te geven aan zijn klanten. Van gepersonaliseerd kleur- en stijladvies tot de beste zorg, Mr. Boo wil enkel het beste voor zijn klanten.

Ons hoogopgeleid team omvat verschillende opticiens, een optiekassistente en een fashionista, hierdoor geven wij u het meest gerichte advies op gebied van zorg, mode en stijl.

In onze ruime collectie zit voor ieder wat wils, wij verdelen verschillende exclusieve merken als Gucci, Cartier, Saint Laurent, Theo, Prada…

Onze metingen zijn state of the art en maken het mogelijk de meest innovatieve glazen voor uw bril en/of zonnebril te maken, want net als u zijn uw ogen uniek.

Onze meetapparatuur maakt het mogelijk uw ogen op meer dan 1000 punten te controleren. Met deze gegevens is het niet alleen mogelijk uw nachtzicht na te meten maar ook te verbeteren. Onze DNEye is uniek in z’n soort want u verdient enkel het beste!

Kom gerust langs, op vertoon van je KHC Dragons kaart krijg je al meteen 10% korting.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.