• Nieuws
  • Dragons heeft er een aantal nieuwe partners bij

Dragons heeft er een aantal nieuwe partners bij

Vandaag de dag is het niet mogelijk om een sportclub te runnen zonder de steun van talrijke commerciële partners. Dat is op KHC Dragons niet anders.

Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de club nieuwe sterke partners heeft weten aan te trekken die financieel bijdragen aan de uitbouw van de club in ruil voor visibiliteit op en rond de velden. Zonder hen zouden we onze geliefde sport niet op dezelfde manier kunnen uitoefenen. Onze oprechte dank hiervoor.

Graag moedigen we de leden van KHC Dragons dan ook aan om bij deze commerciële partners hun inkopen te doen of tenminste met hen contact nemen om een offerte aan te vragen. Verschillende commerciële partners gaan nog een stapje verder en bieden de leden van KHC Dragons een extra korting aan bij hun aankopen op vertoon van hun KHC Dragons barkaart of door gebruik te maken van een promocode op hun website. Ga maar eens een kijkje nemen in de rubriek ledenvoordelen op de website te vinden onder het menu "zakelijk".

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.