• Nieuws
  • Conqueror, journalist gezocht!

Conqueror, journalist gezocht!

Journalisten gezocht voor Dragons. Schrijf mee aan de Conqueror.

Ons super glossy magazine zal begin 2018 weer uitkomen. De tweede vernieuwde editie van dit lifestyle magazine gaan wij uitbrengen op 5.000 exemplaren om uit te delen aan enerzijds de leden van de club, maar anderzijds ook gesegmenteerd bedelen in de gemeentes Brasschaat, Kapellen, Ekeren en Schilde.

Deze editie zal nog meer lifestyle topics omvatten, zoals oldtimers, binneninrichting, reizen, … Leuk om aan mee te werken. We zoeken ook schrijvers voor de Nieuwsbrief, Social Media en Website. Meld je aan bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ADVERTEREN??

Tot 31 januari geniet u van speciale LANCERINGSPRIJZEN

Neem contact met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0491-992191 of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0475-369948

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.