• Nieuws
  • GU12-1 verlengt titel "Glow in the Dark" Indoor Tornooi

GU12-1 verlengt titel "Glow in the Dark" Indoor Tornooi

Vorig jaar won dit team reeds als GU11-1 de eerste editie en het was van in het begin duidelijk dat de girls dit jaar voor niets minder waren gekomen.

Op zaterdag 2 december reizen de meisjes van GU12-1 af naar sportcentrum De Kemmer in Oirschot nabij Eindhoven voor de tweede editie van het Matchplay Glow in the Dark Indoor Hockey Tornooi. Dit is een tornooi in een volledig verduisterde hal waarbij enkel fluo accessoires oplichten in de blacklight spots.

Het is altijd leuk om tegen onbekende teams te spelen waarbij de sterkte niet inschatbaar is. Dit jaar is Dragons ook weer het enige Belgische team. In een poule met 6 teams speelt elk team tegen elkaar waarna de punten en/of doelpuntsaldo de winnaar bepaalt.

In de eerste wedstrijd komen onze fluo girls uit tegen de “Pink Ladies” die ze in een wedstrijd van 15 ‘ met 8-0 verslaan. De toon is gezet.

De tweede wedstrijd winnen ze van de “Woestijnratjes” met 5-1. Tussendoor leven ze zich nog wat uit in de inflatable football arena en strijden ze voor de hardste sleep op goal of trachten ze te scoren in de goal met volwassen keeper. En spelen ze een partijtje knotshockey met hun Nederlandse tegenstanders.

De derde wedstrijd tegen het eerste meisjesteam van Hockeyclub Druten wordt gewonnen met 4-0. Intussen is het duidelijk dat het doelpuntsaldo wel eens belangrijk kan worden want een ander Nederlands team blijkt ook al haar wedstrijden te winnen.

De vierde wedstrijd bekampen onze Drakenmeiden de lokale meisjes van Oirschot waarbij een monsterscore wordt behaald van 9-0. Een goede opwarming voor de laatste wedstrijd die gespeeld wordt tegen het sterkste team waartegen minstens gelijk moet worden gespeeld om tornooiwinst in de wacht te slepen. Dragons heeft nl. een beter doelsaldo.

En net in deze wedstrijd tegen het eerste team van HCE komt Dragons voor het eerst vandaag op achterstand. 0-1 op pc. Maar de Draken uit Brasschaat vechten voor elkaar en voor de overwinning en sluiten de dag af met 4-2 winst.

15 op 15 en de beker komt voor het tweede jaar mee naar Brasschaat. Dragons bouwt hier stilaan een reputatie op.

Proficiat aan Andrea, Billie, Claudine, Constance, Ella, Estelle, Faye, Frederica, Frédérique, Mariette en Jules!

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.