• Nieuws
  • BU9 2 rondt eerste ronde af met doelpuntensaldo van 101

BU9 2 rondt eerste ronde af met doelpuntensaldo van 101

Ongelooflijke prestatie van BU9-2.

Afgelopen weekend stond er voor de jongens van BU9 2 een leuke match op het programma. Niet alleen zou wedstrijdwinst betekenen dat de boys onverslagen uit de eerste ronde kwamen (30/30), ook een doelpuntensaldo van 100 (!) lag binnen handbereik. Als ze de tegenstander met tien goals verschil konden verslaan, tenminste.

Spek met eieren, pompende beats op weg naar Victory en tonnen peptalk: alle middelen werden uit de kast gehaald om de jongens met een flinke portie zelfvertrouwen het veld op te sturen. Terwijl de supporters langs de zijlijn stonden te verkleumen – op onze club lijkt de temperatuur toch altijd een paar graden hoger te liggen – smeten de boys zich volledig.

De eerste goal liet even op zich wachten, maar na tien minuten knalde het eerste doelpunt dan toch in de netten van Victory. De toon was gezet. De goals volgden elkaar pijlsnel op, met een score van 1-12 én doelpuntensaldo van 101 als eindresultaat. Wat een bekroning voor de knappe teamspirit die het team al vanaf speeldag 1 liet zien.

Sommige jongens spelen dit jaar voor het eerst samen, maar daar is al lang niets meer van te merken. Omdat deze topprestatie niet onopgemerkt mocht voorbijgaan, zakte de hele bende af naar Dragons om de overwinning met pannenkoeken en medailles (dankjewel Francis Donckers!) te vieren. Het moment om ook de coaches en managers in de bloemetjes te zetten. Bedankt Vincent Roels, Paul Visser, Cathérine Closset en Roel Verbinnen.

Wat een team, op en naast het veld. Dat smaakt naar meer!

BU9-2 medaille

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.