• Nieuws
  • Trimmers halen Goud en Brons op toernooi Antwerp.

Trimhockey

Trimmers halen Goud en Brons op toernooi Antwerp.

Gezien het huidige aantal van onze trimmers vaardigen wij 2 teams af en met succes.

Er waren er die dachten dat we met 1 sterk team en 1 minder sterk team zouden spelen. Uhe uhe plots een kikker in mijn keel, niet dus zoals zou blijken.

Onze eerste wedstrijd speelden met onze jongere, fysiek in topconditie verkeerendeploeg onder leiding van Dimi. Het moet gezegd zijn het was duidelijk een opwarming. De passen waren niet altijd 100% maar door onze duidelijk fysieke voorsprong. Door al die trainingen van mij(Michel), konden we toch nog redelijk rondspelen. Het was een beetje zoeken tussen vincent, Daniel en Marcel. Dat zou de volgende wedstrijden beter en beter gaan. Het flitsende spel van PJ naar Dimi via Naomi en Maxence leverde uiteindelijk een verdiende winst op. Zoals gewoonlijk bleef ons Ann onder eender welke pogingen van de tegenstander rustig en onverstoord.

Dan de volgende wedstrijd van onze routine spelers met jaren van ervaring. Met Marc in het doel hadden we al ongeveer 45j aan ervaring(of was dat zijn leeftijd). Achteraan werd er rustig op cruisesnelheid rond gespeeld met Olivier, Franck en onze spring in het veld Axelle. Ons geheime wapen steven(soms een beetje te enthousiast) en Karkin vonden elkaar vlotjes. Koen en Merel bleven kansen aan elkaar geven zodanig dat ze soms dachten och we zullen straks wel een goaltje maken. Gelukkig was er onze Pascal om met enkele harde ballen naar voren het spel in de juiste plooi te krijgen. Gunther en walter zorgden ervoor dat er vlot met de conditie kon worden omgesprongen. Duidelijke wissels zodat iedereen op 110% kon blijven spelen, ook hier een logische eindstand winst voor ons.

De volgende wedstrijd van onze eerste ploeg was duidelijk beter, was het nu omdat Stephanie er meer dan haar "mannetje" stond wie zal het zeggen. In ieder geval een proficiat voor zowel naomi als Stephanie om alle wedstrijden van zowel Dragons als de Black birds te hebben gespeeld, Wat een conditie(of trainen die nu ook bij mij). Marcel begon zowaar echt de richting van het doel te vinden, hij speelde zichzelf en de bal het doel in of was het nu uit. Onze Max had duidelijk goed op de training opgelet want hij stond bijna altijd vrij. Onze Pj vanachter was percies een beetje zijne kluts kwijt achteraan, hij is dan ook gewoon om gemiddeld 25km per wedstrijd te lopen. Eenmaal aan de bal was hij zoals Dimi bijna niet te stoppen. Een verdiend gelijkspel.

Op naar onze oudjes. Ook daar ging het wat vlotter, de passen van Pascal blijven naar links en rechts gaan. De andere zijn meestal net iets te traag vertrokken. We blijven elkaar echter goed vinden zeker ook op het middenveld met Steven, Merel en Karkin. Koen zorgde vooraan regelmatig voor enkele leuke kansen en acrobatische kunstjes. Ook Axelle stond weer goed haar mannetje samen met Frank en Oli. Na enkele reddingen ala Loic Van Dooren hield Marc ons in de wedstrijd ook hier een welverdiend gelijkspel.

Op naar de derde wedstrijd. Onze twee teams waren duidelijk in vorm en niet van plan om punten te laten liggen. Het begon stilaan op onze trainingswedstrijden te lijken. Goede passen iedereen bijna op zijn plaats en toch nog vlot combineren. Het mag gezegd worden de vrouwen hebben zeker hun mannetje gestaan. Blijven lopen en vechten voor zichzelf en voor de anderen. Door de iets grotere longinhoud, loopvermogen, kracht, sierlijkheid en uithouding wonnen onze jonkies ook hun derde wedstrijd. Weeral een gezamelijke inzet voor elkaar. Onze ervaringsploeg kon ook hier een knappe overwinning behalen. Nu was het tijd om wat op adem te komen en een vettig hamburgerke te eten met het nodige gerstennat.

Maar wat bleek, onze jonkies zouden de finale spelen en wij de kleine finale. Wat een prestatie he! De grote finale heb ik spijtig genoeg niet kunnen volgen wegens fluiten(eerlijk,streng maar rechtvaardig)van de kleine finale. Bij sommige lag de hamburgen nog een beetje op de maag maar zelf dat was niet genoeg om ons spel niet te kunnen spelen. Het was op karakter en inzet van iedereen dat we tot op het einde hebben gevochten. Met nog 1min te spelen werd een bal door Pascal hard op doel gespeeld. Via een goed gevolgde Steven werkte die de bal in twee keer voorbij de keeper. Een mooie overwinning, zeker verdient en dan nog tegen den Antwerp zeker. Hoe zoet kan een overwinning zijn. Maar wat bleek op het andere veld, ook daar haalden we de buit binnen. Prima prestatie van iedereen. Dragons trim 1 eindoverwinnaar en Dragons trim 2 knap 3de en dat op 16 ploegen,

Terecht een tevreden en fiere coach,trainer,supporter,arbiter.

Michel Percy.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.