BU19-1

BU19 1 één wedstrijd verwijderd van play-off

Het resultaat van de voorlaatste competitie wedstrijd op en tegen Watducks, een gelijkspel, voelt als een overwinning.

Uw verslaggever heeft het een beetje laten afweten de laatste weken. Writer's block, desinteresse, hockey moeheid, of alleen maar over overwinningen willen schrijven? Dat laatste ligt wel dicht bij de waarheid van de slechte verliezer.

Terug komen van een bijna kansloze 3 – 0 achterstand, de stand in de tweede helft gelijk trekken en de tegenstander het vuur zo na aan de scheenlappen leggen dat de paniek aan de Drevè d'Argenteuil toesloeg is een overwinning op jezelf. En precies dát hebben de Draken nodig; het gevoel en de wetenschap dat alles mogelijk is als je het heft in eigen hand neemt met doelgericht hockey, goed samenspel, focus en tomeloze energie. Dat zijn de ingrediënten die we nodig zullen hebben in de laatste wedstrijd thuis tegen koploper Orée. Winnen betekent play-off! De wedstrijd wordt niet alleen op het veld gespeeld maar zeker ook op de tribune. De alom geroemde en gevreesde D-Side zal van zich moeten laten horen en als één Red Army achter het team gaan staan dat voor het zoveelste jaar in successie wéér de play-off kan bereiken. Met uw steun en de inzet van onze jongens op het veld zal dat zeker lukken. Afspraak zaterdag 13 Mei om 15.00u.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.