Heren 1, EHL, Racing, Eleven Sports

EHL match op TV of via streamen

Eleven Sports zendt vrijdag de match Dragons - Racing rechtsreeks en exclusief uit op Eleven Sports 1 én op Eleven Sports 3.

Wedstrijden zijn te bekijken via de app van Eleven Sports en op de website www.elevensports.be.

Zondag zal de match NIET LIVE uitgezonden worden.

Eleven Sports 1 is inbegrepen in het digitale sportpakket van Proximus en Telenet. Eleven Sports 3 is exclusief te bekijken via de app van Eleven Sports en op www.elevensports.be.

U kunt altijd live streamen;

Eleven Sports biedt SPECIAAL voor onze club volgende abonnementen aan om Eleven Sports 3 te kunnen bekijken:

  • Twee maanden aan 5 euro (ipv 20 euro): Zo kan je alle wedstrijden van de KO16 en de KO8 in Eindhoven live volgen én hoef je ook niets te missen van de Final 4 in juni in Brasschaat.
  • Jaarabonnement aan 30 euro (ipv 99 euro): Zo kan je een heel jaar alle sportwedstrijden op Eleven Sports live volgen! Naast de EHL zal je dan ook live kunnen genieten van de Spaanse La Liga, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, de Engelse FA Cup, NBA, NFL, Premier League Darts, … .

Om gebruik te maken van deze promotie doe je het volgende:

  • Twee maanden aan 5 euro:
    Klik op www.elevensports.be op de rode knop onder Maandpas. Vul al de gevraagde gegevens in. Op de betalingspagina vul je onderaan de promocode DRAGONS in en klik je vervolgens op controleren.
  • Jaarabonnement aan 30 euro:
    Klik op www.elevensports.be op de rode knop onder Jaarpas. Vul al de gevraagde gegevens in. Op de betalingspagina vul je onderaan de promocode DRAGONSJAARPAS in en klik je vervolgens op controleren.
Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.