EHL

EHL VIP tickets

Beste leden van KHC Dragons!

Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League waarvan natuurlijk de finales worden gespeeld op de velden van jullie club! Met Pasen wordt er eerst nog de KO16 van dit tornooi gespeeld op HC Oranje-Rood (Eindhoven) van vrijdag 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder natuurlijk de Heren van Dragons en Racing uit België. Ook andere Europese topclubs nemen het tegen elkaar op voor een plek in de finale rondes.

Graag bieden wij de leden van de clubs waar wij als ABN AMRO hoofdsponsor zijn de mogelijkheid aan VIP kaarten te kopen voor dit event. Daarom kun je als lid van KHC Dragons VIP kaarten kopen met een korting van 30%. Een VIP kaart kost dan nog maar € 56,- en voor kinderen t/m 12 jaar kost hij € 35,-. De inhoud van een VIP kaart is als volgt:

  • Toegang tot het evenement
  • Toegang tot de ABN AMRO Lounge
  • Catering (hapjes, drankjes, lunch/diner) gedurende het programma
  • Gereserveerde (overdekte)plekken in het stadion
  • Clinic veld voor de kinderen

Wil je graag bij de EHL als onze VIP gast aanwezig zijn? Koop dan nu je kaarten via onderstaande link: https://ehl2017hockeyclubs.events.abnamro.nl/

We hopen je te mogen begroeten bij de EHL met Pasen in onze ABN AMRO Lounge.

Met vriendelijke groet,

ABN AMRO Sponsoring & Events

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.