• Nieuws

Heren 1

Victor Wegnez tekent voor KHC Dragons

Vanaf volgend seizoen zal middenvelder Victor Wegnez (21) de kleuren van KHC Dragons verdedigen. Na vele mooie jaren bij Daring, verlaat hij de club op zoek naar een nieuwe uitdaging.

KHC Dragons is uiteraard zeer verheugd met de komst van Wegnez, die het middenveld van de uittredend kampioen van België een extra kwaliteitsimpuls moet geven. Victor was in december op het WK U21 in India nog een van de uitblinkers en won er met de Red Cougars de zilveren medaille. Inmiddels heeft bondscoach McLeod hem ook toegevoegd aan de selectie van de BNT.

KHC Dragons Tophockey bestuurder Manu Leroy:
“Victor is een van de grootste talenten van België en een speler die we al een tijdje volgden. Met zijn komst versterken we de kern en zetten we onze ambities kracht bij. Ik ben er van overtuigd dat Victor niet alleen perfect past bij onze spelersgroep maar ook bij de club.”

Collega-bestuurder Stephen Butler:
“Victor is een Belg en een toptalent. Hij voldoet daarmee aan onze twee hoofdvoorwaarden. Ons team blijft zo 100% Belgisch en zijn talent zal het niveau in de kern omhoog stuwen. Victor heeft al veel vrienden in ons team, dus wij verwachten een snelle en vlotte integratie.”

Victor Wegnez zelf kijkt uit naar de volgende stap in zijn carrière:
“Ik heb een prachtige tijd gehad op Daring! Om verder te blijven ontwikkelen als speler, was ik echter op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik ben heel blij dat ik voor Dragons gekozen heb, ik kijk ernaar uit om voor de prijzen te spelen de komende jaren!”.

Met deze transfer wil KHC Dragons de spelersgroep van Heren 1 versterken en toont het de ambitie om de komende jaren voor de prijzen te strijden in België én Europa!

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.