BU19-1

BU19-1 toont mooi hockey op Racing

Het spel niveau van BU19 1 getoond tijdens de inhaalwedstrijd op Racing werd door een eminent lid van de trouwe supportersschare, die bij nacht en ontij Jong Dragons steunt, bestempeld als intrinsiek exponentiel progressief incrementeel. Of woorden van gelijke strekking.

Feit is dat iedere hockeyliefhebber heeft genoten van een prima pot hockey. Het is altijd een plezier om onder goede leiding tegen een klasse tegenstander te spelen en met oogstrelend hockey drie punten mee te nemen naar Brasschaat.

De eerste helft toonde veel overeenkomst met de wedstrijd van zaterdag tegen Leo. De winst zat hem in het doortrekken van de inzet én hockeyend vermogen in de tweede helft. Ook het feit dat de winst werd veilig gesteld door een velddoelpunt van ongeziene schoonheid én een strafcorner die als schijnflats tegen de plank verdween laat zien dat het team van vele markten thuis is.

De balans in het team lijkt gevonden, de techniek goed verzorgd, tactisch staat het op punt en met de fysiek zit het goed. Vasthouden en verder uitbouwen is de boodschap. Als gedeeld "Karneval Meister" gaat het team de korte hockeypauze in om op 11 Maart met energie en verve tegen Pinguin aan te treden.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.