• Nieuws

Antwerp op bezoek bij KHC Dragons

De eerste competitiewedstrijd na de winterstop is de derby tegen Antwerp.

Als onze vrienden uit St-Job op bezoek komen is er altijd mooie ambiance op de club. De rood-witten uit St-Job, provoceren de D-side door af en toe eens “COME ON YOU REDS” te roepen, maar ze weten heel goed dat het eigenlijk vloeken is in de kerk. Wij vergeven ze deze plagerijtjes, immers wij doen hetzelfde als we de kans krijgen.

Dames 1

Ons Dames 1 eindigde voor de winter op een 7de plaats. Een stage in het warme Malaga heeft onze dames optimaal voorbereid om de clash van Noord Antwerpen aan te kunnen. De meiden hebben stappen gemaakt en goede wedstrijden gespeeld tegen Nederlandse ploegen. Ophelie Marien en Victoria de Mol zijn nu officieel toegevoegd aan Dames 1. De dames hebben super veel zin om te beginnen aan het tweede seizoens helft.

De Dames van Antwerp stelden wat teleur tot nu toe. Normaal gesproken nummer 1 of 2, nu moeten ze genoegen nemen met een 4de plaats. De Antwerp derby zal dus zeker spektakel worden alhoewel onze meisjes captain Stephanie Rummens moeten missen i.v.m. een hernia. Alle support is daarom van harte welkom!

Vergeet zeker ook niet dat na de Match tegen Antwerp de Dames een clinic geven die voor elk kind van Dragons toegankelijk is. Inschrijven kan nog steeds bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heren 1

Onze heren startten zeker niet optimaal aan de competitie. Door vorst en sneeuw vielen een aantal oefenmatchen in het water, maar het feit dat we die ene oefenwedstrijd tegen Rotterdam makkelijk wisten te winnen geeft vertrouwen.

Arhur en Flo zitten nog in India maar onze U21 Silver boys gecombineerd met de ervaring van Jeff, Felix, Thomacho, Jerre en natuurlijk strafcornerkanon Alex gaan met vertrouwen de match tegen Antwerp in.

Antwerp vecht tegen degradatie en zal dus alles uit de kast halen en Mattheo zal een goede dag moeten hebben.

Onze heren zullen alles in de strijd gooien om de mooie eerste plaats in de rangschikking te handhaven. Spektakel dus in het park op deze Super Sunday!

Hugues heeft een heerlijke brunch klaar staan (reserveren op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en serveert in de buitenbar hamburgers en pasta.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.