• Nieuws

Heren 1, EHL

Heren 1 Campagne voor de EHL!

De belangen worden groter, het budget helaas niet.

Topclub Dragons, grossier in titels, blijft ambitieus. Met een team louter bestaand uit Belgische spelers, waarvan de meesten ook nog hun hockey-roots in het Antwerpse hebben, strijdt Dragons volop mee om de Nationale én Europese titel.

Wat zou het schitterend zijn de zeventigste verjaardag van Dragons te vieren met die twee fel begeerde titels. Het verleden heeft bewezen dat met ambitie en kwaliteit alles mogelijk is. Kampioensbekers sieren de rijk gevulde prijzenkast op de Mansion, twee bronzen en één zilveren Europese medailles prijken op de nachtkastjes van de spelers.

Waar de competitie zijn verloop zal hebben moet er extra moeite gedaan worden om deelname aan de EHL in Eindhoven van 14 tot 17 April te verzekeren. Die extra inspanning wordt voor het overgrote deel geleverd door de spelers en staff gesteund door het Dragons bestuur. Aan een succesvolle Europese campagne hangt ook een prijskaartje; onderdak, maaltijden, vervoer tijdens het verblijf in Eindhoven moeten betaald worden.

We stellen alle leden en vrienden van Dragons in de gelegenheid om actief deel te nemen aan het EHL avontuur middels een financiële bijdrage, samen zijn we sterk! Crowd funding noemen sommigen dat. Crowd funding Road to EHL KO16.

En natuurlijk rekenen we erop dat onze bewonderde en gevreesde D-Side de tribunes rood zal kleuren en Dragons naar de overwinning schreeuwen !

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.