• Nieuws

Belgische jongens in halve finale WK hockey U21

In de kwartfinale werd Argentinië uitgeschakeld na shootouts.

Update: België kwalificeert zich voor de finale (zondag)!

Onze Belgische U21 Boys hebben donderdag geschiedenis geschreven door zich te kwalificeren voor de halve finale van de Junior World Cup in Lucknow door Argentinië uit te schakelen. Het werd op het einde van de wedstrijd nog super spannend wanneer Victor Wegnez op anderhalve minuut van het einde de gelijkmaker kon scoren. Na het definitieve fluitsignaal was het tijd om over te gaan naar shoot-outs om te weten te komen wie er naar de volgende fase van het toernooi mocht doorstoten.

Onze eigen Henry Raes kon de laatste shoot-out keurig kunnen verzilveren terwijl Argentinië 2 van de drie pogingen links liet liggen dankzij schitterend keepers wek van Loic. Herbekijk hier de volledige wedstrijd opnieuw.

Dragons is trots op onze : Robbert Rubens, Henry Raes, Loic van Doren, Thomas Verheyen en Fabrice van Bockrijck die alle 5 een zeer belangrijk aandeel hebben in het succes!!

Nooit eerder kon een Belgisch U21 team zich kwalificeren voor de 1/2 finale van een wereldkampioenschap. Geschiedenis werd zonet geschreven door de helden.

Vrijdag gaan de halve finales door met om 11u45 Belgie – Duitsland en om 13u30 Australië en India. Bekijk de wedstrijd live op Youtube of gratis voor elke Telenet-klant op Play Time (kanaal 11).

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.