BU19-1

BU19 1 stelt plaats bij eerste zes veilig.

Na een aarzelende seizoenstart komt het Dragons Top team nu echt op stoom.

Er moet van Leopold gewonnen worden om zeker te zijn van een plaats bij de zes beste jeugdteams van het Koninkrijk. Met een uitgebalanceerd mix van ervaring en jeugdig elan is Dragons voor elke tegenstander een ploeg om rekening mee te houden. Leopold, koploper met slechts vier tegendoelpunten, staat de pandoering van zes maanden geleden nog duidelijk voor ogen. Dragons is vol vertrouwen is én weet met een tactische meesterzet de tegenstander zand in de ogen te strooien hetgeen knap is op een waterveld. Ogenschijnlijk kwetsbaar opstellen, twee tegendoelpunten incasseren, juist voor rust de aansluitingstreffer scoren en de zaak genadeloos afmaken in de tweede helft. Als, na de (on)nodige onderbrekingen, de eindstand 2 – 3 op het bord staat blijkt dat Dragons puur op eigen kracht de vijfde plaats heeft bereikt. Wederom een fantastisch team prestatie bewonderend gadegeslagen door de talrijke Dragons fans die, zoals de spelers op het veld, de Leo fans op de tribune overklassen.

Dat schitterende Dragons publiek blijkt zó tot de verbeelding te spreken dat één van de scheidsrechters daar nu een foto van op zijn nachtkastje heeft prijken. Over het portretrecht wordt nog onderhandeld.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.