• Nieuws
  • Play Sports samenvatting Racing - KHC Dragons

BU19-1

BU19 1 bevestigt ambitie

De lessen van de voorgaande wedstrijden lijken geleerd als de jongens in rood-blauw-rood het veld op stappen.

Het talrijke en zeer deskundige publiek voelt onmiddellijk dat er een tot de tenen geconcentreerd en bovenal ambitieus team aantreedt tegen Orée. Die ambitie lijkt als een lichtgevende wolk boven het team te hangen, de ambitie om mooi hockey te laten zien. Mooi hockey dat resultaat oplevert: deze seizoenshelft bij de eerste zes eindigen.

Op alle fronten worden de toeschouwers tevreden gesteld; een tactisch plan dat met precisie wordt uitgevoerd, goede balbehandeling, rustige maar effectieve opbouw, goede individuele prestaties maar bovenal voorbeeldige team inzet.

Als er, na twee keer vijfendertig minuten hockey-zoals-het-hoort, een mooie (administratief iets geflatteerde) eindstand van 3 – 1 op het bord staat, en blijft staan lang nadat de nacht is ingevallen, kan het team met vertrouwen de nieuwe week in. Een week die beslissend zal zijn voor het behalen van die fel begeerde plaats bij de eerste zes. De voorbereiding van de wedstrijd zaterdag op en tegen koploper Léopold is begonnen, ze zullen daar nog van de bok dromen! (Noord-Nederlands spreekwoord)

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.