Trimhockey

De Mim(m)ers van Dragons

Afgelopen zaterdag werd op MHC De Warande in Oosterhout (NL) het jaarlijkse Black & White trimtoernooi georganiseerd.

Voor de trimmers van Dragons de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ze hierbij aanwezig waren. Want wat was het fun! :-)

Als enige Belgische ploeg maakten we direct indruk. Niet zozeer door ons Vlaams accent, eerder door onze outfits. Het thema was ‘Black & White’ wat voor de Dragons trimmers betekende dat ze die dag verkleed waren als mimespelers: de Mim(m)ers van Dragons. Denk aan zwarte baretjes, witte gezichten, zwart-wit gestreepte shirts, bretels en een hoop voorpret en plezier! De uitvoering had wellicht nog iets beter kunnen zijn - zegt een strenge art-director :-) Maar dat was snel vergeten als je kijkt naar het plezier dat we om onze verkleedpartij hebben gehad. En uiteindelijk ook de prijs voor meest originele outfit die we die dag toch mooi maar hebben binnengehaald!

Het bleef helaas bij deze ene prijs, want alhoewel je kijkt naar de enorme wil om te winnen, de tomeloze inzet en het aanwezige talent in onze trimploeg, kwamen we de eerste twee wedstrijden toch maar zeer moeilijk op gang. Kwam het doordat sommigen de avond ervoor nog tot laat waren doorgegaan? Misschien doordat er te weinig vrouwenwissels waren? Of was de tactiek niet de juiste…. uuh, welke tactiek?

Gelukkig kwam daar verandering in na (of door?) het puzzelspel, want de wedstrijden daarna verliepen subliem! Goed positiespel, mandekking, brede passes over het veld, ja ja, de trimmers kunnen dit toch echt wel. Toch jammer dat trainer Michel Percy ons niet heeft zien vlammen tijdens die laatste twee wedstrijden, hij zou fier zijn geweest!

Al met al zijn we vierde geëindigd, net als de 20 andere teams die op een vierde plek zijn geëindigd (!) Ach, bij trimhockey gaat het niet zozeer om de sportieve prestaties, maar om plezier, gezelligheid en een ‘lekker’ balletje slaan. En zeker ook de ‘derde helft’ waar helaas geen prijs in te behalen valt, anders zouden de Mim(m)ers van Dragons zeker kampioen zijn geworden!

Merci aan alle Mim(m)ers voor hun enthousiasme, inzet en plezier afgelopen zaterdag. Het was een superdagje - en nachtje! Dank ook aan de organisatie van MHC De Warande voor de goede organisatie en warme ontvangst. Tot op een volgend trimtoernooi…. op Dragons?

Merel Baeten & Pascal Uvin

Bekijk het foto verslag op deze link.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.