Open coffee Brasschaat

Beste Ondernemer,

Wij nodigen u van harte uit voor Open Coffee Brasschaat op woensdag 26 oktober bij The Mansion of Dragons in Brasschaat van 8 u tot 10 u.

Deze Open Coffee zal telkens plaatsvinden op de laatste woensdag van de maand. Op deze prachtige locatie in het park van Brasschaat verwelkomen wij u graag samen met andere ondernemers uit de regio. Bij goed weer kunnen we gebruik maken van het prachtige terras.

Een laagdrempelig netwerkevent waar je onder het genot van een kop koffie en een heerlijke koffiekoek kan netwerken. In een zeer gemoedelijke sfeer tref je er gedreven ondernemers, zaakvoerders en managers aan. Toegang is volledig gratis.

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons even weten. Wij kijken alvast uit naar 26 oktober. Klik hier om je nu al in te schrijven!

Place to be: Gemeentepark 12, 2930 Brasschaat

Volg ons ook via deze LinkedIn-group Open Coffee Voorkempen. Volg ons via de group en blijf op de hoogte of deel interessante info met andere ondernemers.

Ondernemende groeten,

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.