Stevige weerstand voor BU8-1 op Indiana

Zaterdag 8 oktober stond bij de BU8-1 de belangrijke uitwedstrijd bij Indiana op het programma. Beide teams hadden hun eerste 4 wedstrijden gewonnen.

Vorig seizoen moest de meerdere nog erkend worden in een sterk Indiana, dat toen over een gans seizoen enkel door een gelijkspel tegen de boys van Dragons punten verloor.

Indiana begon sterk aan de wedstrijd en liep snel uit tot 3-1. Onze jongens toonden echter mentale weerbaarheid en de achterstand werd knap omgebogen tot een voorsprong die ze niet meer uit handen zouden geven. De focus van de coaches in combinatie met het karakter en de vechtlust van de boys zorgden uiteindelijk voor een geweldige partij die winnend werd afgesloten met 6-7!

Een dikke proficiat aan GotyƩ Kempeneers, Leonard Visser, Louis 'Valvy' Valvekens, Louis Verret, Lucas Huysentruyt, Matthieu Roels en coaches Vincent Roels & Paul Visser.

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.