Toegang aanvragen Onli

Om een login te krijgen moet het systeem uw naam, voornaam en geboortedatum kunnen terug vinden!

Login gegevens opvragen

Als het systeem je een boodschap geeft dat de login gegevens zijn verstuurd, kan die daarop volgende e-mail soms in je SPAM folder terechtkomen (controleer dus)! Eenmaal je logingegevens bekomen, kan je zelf je paswoord en login ID in Onli aanpassen.

Indien de aanvraag niet lukt, stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin:

• naam
  • voornaam
  • geboortedatum
  • e-mailadres
Lees zeker even de handleiding met de belangrijkste functies van Onli.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.