• Nieuws

Heren 1, EHL, Amsterdam

Heren 1 trekken naar Amsterdam voor KO16 EHL

Ons Heren 1 gaat op 25 maart om 17.15u de strijd aanbinden met Atlètic Terrassa uit Barcelona, Spanje. Een geduchte tegenstander, maar niet onmogelijk om te verslaan.

KO16 en KO8 te Amsterdam

Aangezien wij in de KO16 zitten mogen wij bij winst verder tegen de winnaar van Grunwald Poznan ( Polen) tegen Leuven.

De eventuele tweede match van heren 1 wordt gepeeld op 27 maart. Decor voor dit alles het schitterende Wagenaar stadion te Amsterdam. De D-side gaat hier weer groots supporteren en zal ruim op voorhand het programma tijdens maar vooral ook voor en na de matchen bekend maken.

Noteer dus alvast in je agenda: 25 en 27 maart KO16/KO8 ( Pasen) en van 14 t/m 16 mei KO4 (Pinksteren).

Voor het volledige programma, surf naar www.ehlhockey.tv/standings.

Kamerinformatie:

Amsterdam is duur en druk dat weekend. Wij hebben een fantastische prijs van Vd Valk Schiphol (www.hotelschiphol.nl) gekregen van slechts € 75,-- per nacht per 2 persoonskamer, inclusief ontbijt. De kamers zijn zeer mooi en een shuttle brengt je naar de stad of een taxi (parkeren in Amsterdam is moeilijk en zeer duur). (Bij voldoende deelname regelen wij ook vervoer naar het stadion)

Boeken: Stuur een mail vóór 25-1 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld of je en 26 en/of 27 maart een kamer wil? Met hoeveel personen? Vermeld je boeking-naam en gsm nr. Deze boeking gaat op 26 januari geplaatst worden en is dan niet meer te annuleren.

KO4 te Barcelona

Mochten wij beide matchen winnen dan gaan wij naar Barcelona; van zaterdag 14 t/m maandag 16 mei voor de KO4 ( Venue: Pau Negre Stadium op Mountain Montjuic )

Verderop meer info over de “special rates” (kosteloos geen annuleringsrisico) die wij konden vastleggen een hotel voor Bracelona.

Het is zeker nog prematuur, maar we kunnen maar beter op tijd zijn en vertrouwen hebben dat het zo ver gaat komen; met twee winstpartijen gaan we dus naar Barcelona.

Pinksteren zal met ook nog eens de GP Formule 1 in Barcelona extreem druk zijn aldaar. We hebben alvast kamers gereserveerd voor supporters in de Crown Plaza, vlak bij het stadion. Via onze eigen Hans Wils ( directeur Crown Plaza Antwerpen ) kregen wij gereduceerde tarieven. ( u bespaart op de goedkoopste kamer van € 155,-- minimaal € 79,50 plus € 22,- pp gratis ontbijt!).

Je kunt nu inschrijven en indien wij Barcelona NIET halen vervalt de reservatie kosteloos.

Kamerinformatie:

Maak uw keuze tussen de verschillende type kamers en reserveer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld welke kamer type je kiest? Voor 14 en 15 mei? Met hoeveel personen? Vermeld je boeking-naam en gsm nr.

  • Deluxe DUI €155.00
  • Deluxe double/twin €175.00
  • Executive DUI €185.00
  • Executive double/twin €205.00
  • Suite DUI €235.00
  • Suite double/twin €255.00

The above rates are per room and night and includes Buffet Breakfast. Wi-Fi complimentary for clients accommodated in the hotel and available in bedrooms, restaurants and halls. The accommodation rates do not include the touristic city tax. The applicable tax is 1, 21 € VAT included per person and night with a maximum of 7 nights. Minors under 16th years old are exempt of this tax.

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.