• Nieuws
  • BU11-1 geeft goede voorbeeld

BU19-1, Oefenwedstrijd

BU19-1 gaat van acquit

Op een schitterende zondag, waar de velden alleen voor de laatste wedstrijden niet gesproeid hoefden te worden, speelde BU19 1 een eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Oorspronkelijk was er alleen een wedstrijd tegen Cartouche gepland maar, met dank aan de toernooiorganisatie, werd de Nederlandse ploeg uitgenodigd voor het Dragons Top Jeugd Toernooi.

Bij Dragons werd de afwezigheid van een groot aantal spelers adequaat opgevangen door perfecte hulpkrachten van BU 16. De wedstrijd tegen Cartouche begon aarzelend en onze jongens keken al snel tegen een 1 - 0 achterstand aan die zelfs nog verdubbeld werd. Dat was een beetje te veel van het "goede".

In de tweede helft werden de mouwen opgestroopt én met resultaat. Na een mentaal verwoestend schot, en een goede PC werd de stand gelijk getrokken. Met een terechte 2 - 2 en een paar duidelijke lessen stapten onze mannen toch tevreden het veld af.

Dank aan de organisatie voor een prima toernooi, volgend jaar komen we de beker weer ophalen, dat zijn we dit jaar vergeten

Banner met sponsorlogo's

Webhosting gesponsord door IT Unit | Ontwikkeld door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.